Fashion

Kendall Jenner met doorschijnende bh in Marilyn Monroe shoot voor Love Magazine

Hollywood legende Marilyn Monroe inspireerde meer dan miljoenen vrouwen met haar blonde haren en prachtige lichaam. Hoewel de dame er al een lange tijd niet meer is, blijft haar charisma en attitude bestaan. Tot op de dag van vandaag zien we verschillende celebrities die in een shoots zijn omgetoverd tot het de iconische actrice. Nu is Kendall Jenner aan de beurt en poseert het model voor LOVE magazine in een doorschijnende bh.

Eerder werden de celebrities Kate Moss, Rihanna, Lindsey Lohan en Lady Gaga getransformeerd tot Marilyn Monroe en schitterde Karlie Kloss als de iconische bombshell kort geleden in een nieuwe Swarovski campagne. De blondine was gekleed in een fel roze jurk versierd met juwelen, net als Marlilyn in de film Gentlemen Prefer Blondes. 

Het was alleen maar een kwestie van tijd voordat we topmodel Kendall Jenner te zien kregen in een look van de actrice. De 21-jarige was fearless en zo te zien had Kendall de tijd van haar leven. De brunette dartelde shameless rond in een zijde -doorschijnende- bh, terwijl er foto’s werden geschoten door fotograaf Rankin voor het zeventiende LOVE issue.

Bekijk de ‘iconische’ beelden hieronder!

 

#Repost @kegrand ・・・ Happy Monday @kendalljenner @rankinarchive @lisaeldridgemakeup @thesamhair

Een bericht gedeeld door Rankin (@rankinarchive) op


Beeld thumb: Getty 

Deel dit artikel
Back to top