Fashion

Fashion update week 48

Van de British Fashion Awards 2011 tot Marni als de nieuwe guest designer van H&M. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Gespot op de cover van de Italiaanse Glamour: Rihanna goes red (again)!

Rihanna op cover Glamour

* Doutzen Kroes siert de cover van het decembernummer van Numéro China. Met slechts een Louis Vuitton hoed op en een fierce blik in de camera zet ze een stunning covershoot neer.

* Maandag kregen we bezoek van Brandy ♥ Melville en werden we persoonlijk uitgenodigd voor de opening van de winkel op donderdag 1 december. De winkel op de Leidsestraat is nu geopend voor heerlijke shopsessies!

Brandy & Melville

* Onlangs verscheen een vernieuwde versie van The Elves and the Shoemaker en Manolo Blahnik verzorgde de illustraties!

Manolo Blahnik illustratie

* Cecile Narinx - hoofdredacteur van de Nederlandse Elle - schrijft een boek: 'Geluk is een jurk'! In het boek gunt Cécile Narinx je een blik achter de doorgaans zo streng gesloten schermen van de modewereld. Vanaf februari 2012 te koop!

Cecile Narinx - Geluk is een jurk

* Komt 'ie er wel, komt 'ie er niet? De Nederlandse Vogue in 2012 eindelijk officieel bevestigd. Karin Swerink, die op dit moment nog aan het roer van Glamour staat, zal de hoofdredacteur van Vogue Nederland worden.

 

* Lady Gaga in het decembernummer van Vanity Fair: "I can buy myself a fuckin' ring!" Gaga werd op locaties door heel New York vastgelegd door Anna Leibovitz. Mother Monster ging gehuld in creaties van Valentino tot McQueen of 'gewoon' naakt.

Lady Gaga Vanity Fair

Lady Gaga Vanity Fair

Check hier de behind the scenes video van Gaga's New Yorkish shoot voor Vanity Fair:

 

 

* Fashion magazines be aware! Er is een software tool ontwikkeld die kan aangeven in hoeverre een foto is gephotoshopt!

 

* Karlie Kloss gaat met de bil(len) bloot op de cover van de nieuwste Vogue Italia!

Karlie Kloss op Vogue Italia

* In de editorial ‘Body by Kloss’ in dezelfde Vogue, zien we naast haar billen nog veel meer bloot!

* Doutzen Kroes heeft samen met A|X Armani Exchange een T-shirt ontworpen voor Wereld Aids Dag. De volledige opbrengst zal gaan naar Dance4Life!

 

* Kate Moss als David Bowie look-alike op de cover van Vogue Paris!

Kate Moss op Vogue Paris

* Hoera, we kunnen onze modeboeken collectie verder uitbreiden! Dior Couture is een nieuwe coffee-table-book gevuld met foto’s van Patrick Demarchelier.

Dit was 'm weer! Een week vol modenieuws in treinvaart! Fijn weekend!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top