Fashion

Fashion update week 46

Van de best dressed celebs op de CFDA/Vogue Fashion Fund Awards tot de custom made Ralph Lauren trouwjurk van Lauren Bush. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Tamara Mellon, mede-oprichtster en creative director van Jimmy Choo, gaat het merk verlaten. Vijf maanden nadat Jimmy Choo -voor 600 miljoen euro (!)- is verkocht aan Labelux, houdt ze het voor gezien.

 

* And the winner is... Tamara! Zij mag zichzelf Holland's Next Top Model noemen. De winnares nam het op tegen de 20-jarige Michelle, de 18-jarige Elise en de 16-jarige Riquelle.

Tamara winnares HNTM

* Dazed & Confused bestaat 20 jaar en dit vieren ze met 20 covers voor het decembernummer. Op de covers, geschoten door mede-oprichter en fotograaf Rankin, staan iconische coversterren van Dazed gecombineerd met door hen zelf uitgekozen rising stars.

 

* Charlize Theron siert Vogue's december cover in Alexander McQueen & photographed by Annie Leibovitz! ♥

Charlize Theron Vogue

* Versace for H&M collectie gekte is volop aan de gang, maar blijkbaar houdt de Italiaanse designer nog genoeg tijd over, want in januari komt Versace met de eerste couture show sinds zeven jaar!

* Saskia de Brauw kreeg een ereplekje in het debuut print issue van Style.com. In een classy black&white shoot poseert Super Saskia in couture en ready-to-wear van ontwerper Azzedine Alaïa.

 

* Kim Kardashian heeft met alle media-aandacht alweer een aantal covers in haar pocket, waaronder de cover van Another Magazine 'Qatar’s HauteMuse'!

Kim Kardashian Haute Muse

* Het is te bizar voor woorden, maar Marc Jacobs’ complete spring-summer 2012 collectie is gejat. Jacobs' PR team liet in een officiële verklaring weten dat de persdag van vandaag is afgelast in verband met de diefstal van de collecties.

* Andrej Pejic staat op de cover van Out100 en kreeg de titel Stylemaker of the Year. Doesn’t sHE look pretty?

Adrej Pejic

* Benetton heeft ter promotie van de Unhate Foundation een serie foto’ uitgebracht van kussende wereldleiders. Echt waar: Barack Obama, Nicolas Sarkozy en Angela Merkel, allemaal met getuite lipjes.

* Ricky & Nicki vervangen Lady Gaga in de M.A.C Viva Glam campagne, waarvan de complete opbrengst naar het M.A.C Aids fonds.  

Viva Glam 2012

Nu kun jij weer helemaal up-to-dat het weekend in! Have a nice one!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top