Fashion

SJP producer Sex and the City seizoen 7

Slechts een paar weken geleden lieten we nog weten dat er misschien een derde film van Sex and the City aankwam, maar rumour has it, dat er eerst nog een zevende seizoen van SATC aankomt, geproduceerd door niemand minder dan Sarah Jessica Parker herself! Onze favoriete serie over Manolo Blahniks, New York, vriendinnen en seks terug op de buis? We like!

Zet die popcorn en je avondje Pathé maar uit je hoofd en haal de ingrediënten voor zelfgemaakte cosmopolitans maar in huis. Thuis op de bank is waar het gaat gebeuren, want als de plannen worden doorgezet, komt de hitserie terug op televisie. De producenten van Sex and the City zijn samengekomen om te praten over een comeback. Yay!

Sex and the City seizoen 7

Sarah Jessica Parker zal de serie willen gaan produceren. Door de flop en harde kritieken op Sex and the City 2, zou SJP geen zin meer hebben in een film, maar een comeback van de serie ziet ze wel zitten. Ook de overige drie hoofdpersonages zouden hebben toegezegd, maar uiteindelijk is het aan de bedenker van SATC, Darren Star, of alles uiteindelijk doorgaat. Spannend, wij zitten er in ieder geval klaar voor!

SJP producer Sex and the City seizen 7

Zou Sarah Jessica Parker de taak als producent op zich willen nemen, omdat ze tijd over heeft nu ze niet langer voor modehuis Halston werkt? Sinds begin 2010 is SJP het gezicht en chief creative officer van het merk, maar vorige maand werd bekend dat de samenwerking zou zijn beëindigd. Waarom is nog onduidelijk, maar het zou financieel niet goed gaan met het modehuis. In Sex and the City 2 schitterde SJP in verschillende jurkjes van Halston, zie onderstaande afbeelding.

SJP in Halston

Wat vind jij van alle plannen? Zie jij graag een zevende seizoen of een derde film van SATC? Of allebei?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top