Fashion

Forever 21 opent winkel in Antwerpen

Forever 21, de Amerikaanse budget-keten opent 3 september de deuren van haar nieuwste vestiging in Antwerpen. Helaas kunnen wij de fahion-forward voor weinig kleding nog niet op Nederlandse bodem scoren maar dat geeft ons wel weer een extra reden voor een shoptrip naar onze zuiderburen.

forever21

Forever 21 is vergelijkbaar met ketens als Primark, H&M en New Look. Jonge on-trend mode die maar weinig schade op jouw bankrekening aanrichten. De nieuwe winkel in Antwerpen biedt 5.000 vierkante meter budget shopplezier. Van dit soort winkels kunnen wij geen genoeg krijgen dus al is het even een stukje rijden of treinen wij gaan zeker een kijkje nemen in de nieuwe store.

schoenenf21

De Belgische fashionlovers hadden al eerder geluk want op 30 juli opende Forever 21 al een winkel in Brussel. Ook de Amerikaanse keten Urban Outfitters is gevestigd in Antwerpen, lucky Belgen dus. De Antwerpse Forever 21 winkel is opgezet als flagship store en gaat al de verschillende collecties verkopen. Naast de damescollectie Forever 21, vind je in deze Forever 21 shop nog vier andere merken van de keten waaronder Forever 21+ met de nieuwste trends voor grote maten.

sheer ponchoetnic

Links: Knit Maxi Dress € 19,75

Rechts: Etnic Hooded Poncho € 31,75

Voor nu moeten we het nog even doen met de Forever 21 webshop of een tripje naar New York, ook niet verkeerd.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top