Fashion

Budgetshoppen tijdens de Summer Shopping Day

In Rosada Factory Outlet in Roosendaal vindt aankomende zaterdag 30 juli een Special Summer Shopping Day plaats. Tijdens deze dag kan je  naast outlet shoppen ook nog eens € 350 shoptegoed winnen en kan al jouw prangende modevragen stellen aan modestylisten.

€ 350 shoppingmoney winnen klinkt voor ons fashionista’s natuurlijk als muziek in de oren.  Hoe krijg je dit voor elkaar? Rosada Factory Outlet heeft de afgelopen tijd een knalroze zomertas verspreid, met deze tas doe je mee aan de Special Summer Shopping Day en  maak je kans op € 350 shoptegoed. Ook  krijg de lucky lady een persoonlijke stylist die jou zal adviseren bij het doen van jouw zomeraankopen in het outlet centre. 

tasroda

Geen tas in jouw bezit? Geen stress, de tas is gratis op te halen bij Rosada Factory Outlet in Roosendaal.  Ook tijdens de Special Summer Shopping Day is de tas gratis verkrijgbaar.  De tas, met een knipoog naar de grote Zweedse meubelgigant, is te gebruiken als lekker grote strandtas, handige boodschappentas en natuurlijk als shopper voor al je zomeraankopen. 

sale

Van 20 juni t/m 14 augustus is het ook nog een sale in Rosada en ontvang je nog eens éxtra korting op de al aantrekkelijke outlet-prijzen; tot wel 70%! Die hippe roze zomertas heb je dus zo gevuld met extra afgeprijsde items uit de 60 winkels met ruim 100 nationale en internationale topmerken.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top