Fashion

Roitfeld eert Elizabeth Taylor in V Magazine

Carine Roitfeld, die de styling van V Magazine op zich neemt, vond het de hoogste tijd om stijlicoon Elizabeth Taylor te eren. Elizabeth was de Lady Gaga van 50 jaar geleden en dus een echt stijlicoon. En nu de actrice in maart van dit jaar is overleden, mag ze met haar opvallende outfits zeker niet vergeten worden.

Een tijd terug kregen we te horen dat Carine Roitfeld druk aan het brainstormen is over de cover van V Magazine's September Issue. En wij stelden onszelf meteen de vraag: wie-o-wie verschijnt er dan op de cover?

Samen met Mario Testino vult Carine 72-pagina's met het thema 'heroes' ter ere van Elizabeth Taylor. Wij gaan ervan uit dat Elizabeth dan ook zal schitteren als covermodel, al is dat nog neit officieel bevestigd. . Want de overleden actrice kon naast acteren ook nog eens goed poseren voor de camera.

elizabeth

Elizabeth Taylor in haar jongere jaren.

In haar 79 jaar heeft Elizabeth ons meerdere malen weten te verbazen met haar opvallende outfits en (te) gekke creaties. Niet heel gek dat zij in V Magazine in de spotlights zal staan.

Elizabeth Taylor elizabeth elizabeth elizabeth elizabeth elizabeth Taylor

Wat vind je er van dat in de belangrijkste V Magazine uitgave van het jaar een overleden it-girl wordt geëerd?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top