Fashion

"Beyoncé staat op de cover van Anna Wintour's laatste Vogue US septembernummer"

Anna Wintour is al dertig jaar aan de macht bij de Amerikaanse Vogue en daar heeft ze niet stilgezeten. Naast haar rol bij het magazine zelf, is ze inmiddels ook artistic director bij uitgever Condé Nast. Toch gaan de verhalen al een tijdje dat ze haar troon gaat afstaan.

Inmiddels zou het belangrijke septembernummer afgerond zijn en dat zal volgens de geruchten niet zo maar een nummer worden. Diverse bronnen hebben aan Page Six onhuld dat niemand minder dan Beyoncé (een andere ongekroonde koningin) op de cover zal prijken. De zangeres stond al op de septemberuitgave van 2015 maar er zijn natuurlijk genoeg redenen om Bey wéér op de cover te plaatsen. 

Het septembernummer met Beyoncé zal volgens de geruchten het laatste nummer van de hand van Anna Wintour zijn. Edward Enninfull, sinds een tijdje hoofdredacteur van de Britse editie van Vogue, zou haar scepter overnemen. Andere kanshebbers zijn Eva Chen (nu verantwoordelijk voor mode bij Instagram), Mark Holgate (de huidige fashion news director bij Vogue), Sally Singer (de huidige digital creative director bij Vogue) en Amy Astley (hoofdredacteur bij Architectural Digest). 

Er worden diverse redenen genoemd voor het aftreden van Anna. Zo zou ze graag weer terug willen verhuizen naar Engeland (waar ze geboren is) en kan ze niet wachten om zich met nieuwe projecten bezig te houden. Nee, een pensionering (Anna is 68) zit er waarschijnlijk nog niet in.

Tot nu toe worden de geruchten over Anna Wintour in alle toonaarden ontkend door uitgever Condé Nast. Wij zijn benieuwd...

 

@beyonce Vogue #beyonce #beyoncé #beyoncegiselleknowlescarter #beyonceforever #beyoncevogue

Een bericht gedeeld door Beyoncé Knowles (@beyoncefoverer) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top