Fashion

Sarah Jessica Parker op cover Vogue

Sarah Jessica Parker schittert wederom op de nieuwste Vogue cover. De Amerikaanse actrice staat alleen dit keer in bijna dezelfde pose als een jaar geleden. Namelijk alweer met haar hand op de heup, kin omhoog en - schijnbaar - haar mooiste kant naar de camera gericht.

Het lijkt er op dat Sarah de strijd met zichzelf aangaat. Want welke cover is nou mooier? We moeten toegeven dat Sarah's nieuwste cover wel helemaal van nu is. Vorig jaar droeg ze nog een simpele blauwe jurk, dit jaar gaat ze voor iets opvallenders: een jas uit de Burberry fall 2011 collectie met bijpassend hoofdaccessoire.

sarah mei 2010 sarah august 2011

Links: Vogue cover van mei 2010. Rechts: Vogue cover augustus 2011.

In de Vogue van augustus komen we veel meer te weten over SJP. De Sex and the City actrice heeft voor Vogue namelijk haar kinderen opgetrommeld om samen met haar voor de camera van Mario Testino te poseren. En of haar kinderen - en aanhang - dat goed deden. Ze hoefden ook eigenlijk weinig anders te doen dan normaal; gewoon spelen.

sjp vogue

sjp vogue

De foto's staan dan niet in the big September Issue, maar augustus is voor Sarah dan ook niet verkeerd. Want juist omdat het September Issue een nieuw modeseizoen inluidt en daarvoor flink wordt uitgepakt, krijgt het augustusnummer het te verduren met minder pagina's. Probeert Vogue met Sarah Jessica Parker op de cover plus de serie foto's van Sarah met haar kids de verkoopcijfers weer een beetje op te krikken?

Met deze coverfoto kan het haast niet anders dat de Vogue augustus goed verkoopt. Maar welke cover is nou mooier? Die van vorig jaar of die van augustus?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top