Fashion

Fashionupdate week 25

Van Versace voor H&M tot het nieuwe lookbook van Primark. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Het World Wide Web stond op zijn kop toen bekend werd dat Donatella Versace voor H&M gaat ontwerpen. De collectie bestaat vooral uit partydresses. Wij hopen op een stijlvolle maxi dress, afgestijld met hoge partysandals en een oversized clutch.

versace

Één van de eerste Versace jurkjes die dit najaar bij H&M te koop zal zijn.

* We zijn alweer bijna vier maanden verder, maar toch is de rechtszaak tegen John Galliano nu pas van start gegaan. Door zijn verslaving aan alcohol, drugs en slaappillen wil de ontwerper wel eens wat zeggen waar hij later spijt van krijgt. Het leven van een designer gaat niet altijd over rozen...

* Lady Gaga goes green. Niet figuurlijk, maar letterlijk. Groene Louboutins en een groene trench van Valentino vond de Amerikaanse niet genoeg. Groen haar it is! Wij zijn fan van haar look. Maar we houden wel in ons achterhoofd dat alleen Lady Gaga zo extreem de deur uit kan gaan. So don't copy.

* Het Duitse topmodel Claudia Schiffer is model van de nieuwe Chanel eyewear campagne. En hoewel eigenlijk alle Chanel zonnebrillen haar goed staan, zien wij haar het liefst met dit montuurtje op.

claudia schiffer

* Rachel Zoe komt met een nieuw seizoen van The Rachel Zoe project. In haar alweer vierde seizoen gaat de celebstyliste aan de slag tijdens de Oscars. We zijn benieuwd of Rachel alle stress tijdens de Oscars aan kan.

* Christian Louboutin's fall 2011 collectie is bekend plus prachtige campagnefoto's. En zoals gewoonlijk bestaat de collectie alleen uit torenhoge hakken. Fashionscene's favoriet: de stijlvolle zwarte pumps met een bandje om de enkel.

louboutin

* De 46-jarige Kristen McMenamy staat model voor de nieuwe Jean Paul Gaultier campagne. Maar ook de strijd tussen modellen van 14 en 46 jaar duurt voort. Wie gaat deze battle winnen?

* Het lookbook van Primark is gepubliceerd! Een lookbook met goed gestijlde outfits, waarvan je niet zou denken dat ze zo goedkoop zijn. Daar houden wij en onze portemonnees wel van.

primark

Welk nieuwtje van afgelopen week had jij echt niet willen missen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top