Fashion

Cheryl Cole verkoopt haar jurken

Altijd al zo een prachtige jurk van Cheryl Cole willen hebben? Dit is jouw kans. De Britse zangeres gaat namelijk twintig van haar mooiste jurken verkopen die ze aan heeft gehad tijdens X-factor, optredens met Girls Aloud en etentjes.

Maar je kunt wel raden dat zo een ster als Cheryl haar favoriete jurken niet verkoopt omdat ze in geldnood zit. Dit doet ze natuurlijk voor een goed doel. De opbrengsten gaan naar kansarme jonge mensen uit Noord-Oost Engeland.

Erg leuk aan deze actie is dat het eens een keer niet gaat om het hoogste bod. Je hoeft niet duizend euro te betalen voor een jurkje die Cheryl maar twee keer heeft aagehad. Het laagste bod wint! Maar dan moet niemand anders hetzelfde bedrag hebben geboden.

Wie Cheryl een beetje kent weet dat ze dol is op kort en sexy. Tussen haar twintig mooiste jurken zien we alleen maar korte jurkjes. Van extreem sexy tot extreem schattig met leuke prints.

dress coral Dress light pink

Links: roze Giles Origami jurk, gedragen tijdens de X-factor liveshow op 21 november 2009.

Rechts: Hervé Léger jurk met gestreepte details, gedragen tijdens een diner in Londen.

silver pink

Links: Julien Macdonald jurk, gedragen tijdens de finale van X-factor toen Alexandra Burke won.

Rechts: Krystof Strozyna jurkje, gedragen tijden de live shows van X-factor.

jurk zwart groen

Links: Tory Burch Ryl jurk, gedragen tijdens de X-factor boot camp.

Rechts: De Milly twill silk dress, gedragen bij de X-factor audities.

Heb jij net als Cheryl size zero en wil jij ontzettend graag één van haar jurken hebben? Vanaf aanstaande maandag begint de verkoop op de Asos Marketplace en gaan de echte jurkenliefhebsters als een gek bieden. Dus wees er snel bij.

Ga jij bieden voor het goede doel?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top