Fashion

Anna Dello Russo begint zangcarriere

Anna Dello Russo stapt in de music business. Het Italiaanse fashionicon is dol op mode en laat deze passie dan ook doorschijnen in haar nieuwe zangcarrière. Haar eerste song heet namelijk Fashion Shower waarin Anna op hooggehakte veterschoenen zingt: Fashion is always uncomfortable.

Dat Anna Dello Russo een fenomeen in de mode industrie is, hoeven we niet te vertellen. Maar kunnen we met een muziekje van ruim 1 minuut concluderen dat Anna ook kan zingen? Nee! Gelukkig is de kans groot dat we binnenkort meer van Anna gaan horen.

Toch ziet ze er weer fantastisch uit in haar eerste officiële videoclip(je). In een jurk van Mark Fast doet Anna houterig wat simpele pasjes. Dat de hoofdredactrice van de Japanse Vogue niet zo goed kan dansen op die niet-zo-lage hakken kunnen we haar natuurlijk niet kwalijk nemen. Want zeg nou zelf; Fashion is always uncomfortable.

Wordt Anna's Fashion Shower grijsgedraaid in de discotheken van Milaan of krijgt de single een plekje tussen het net-niet single assortiment?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top