Fashion

Hailee Steinfeld (14) gezicht van Miu Miu

Hailee Steinfeld is het nieuwe gezicht van Miu Miu. Als de tienerster in haar modellencarrière net zo goed presteert als in haar acteercarrière kunnen we prachtige foto's verwachten. We spotten de pas 14-jarige Hailee al eerder met de Swan dress uit de spring/summer 2011 collectie van het modehuis. Dus dat ze in de Miu Miu campagne mag shinen, is vast een hele eer.

hailee swan dress

Hailee is niet de eerste Amerikaanse actrice die in een campagne van Miu Miu verschijnt. Lindsay Lohan, Katie Holmes, Evan Rachel Wood en Selma Blair hebben ook model gestaan voor het merk. En met een prachtig resultaat. We zijn benieuwd naar de foto's van Hailee. Het perfecte stijlvoorbeeld voor jonge meisjes, is ze in ieder geval!

lindsay evan rachel wood

Linsay Lohan en Evan Rachel Wood in een campagne van Miu Miu.

Vorig jaar speelde Hailee haar haar allereerste rol in de film True Grit. Waarvoor ze al meteen een Oscar Nominatie als Best supporting actress binnensleepte. Hierna begon het balletje in de mode-industrie te rollen en werd Hailee uitgenodigd voor de ready to wear fashionshow van Miu Miu in Parijs!

Hailee

Hailee (links) samen met collega Jennifer Lawrence.

Wat vind jij er van dat de 14-jarige actrice Hailee Steinfeld het gezicht wordt van Miu Miu?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top