Fashion

Kanye West geweigerd tijdens PFW

Kanye West werd tijdens Paris Fashion Week massaal geweigerd voor shows. Een steek in het hart voor de rappende fashion enthousiast. Bij Valentino en Givenchy werd Kanye tijdens de modeweek in Parijs nog hartelijk ontvangen. Toch was dit keer niet iedereen zo gastvrij jegens Kanye.

Kanye West Anna Wintour

Kanye West met invite voor een show en in gesprek met Anna Wintour

Een aantal labels konden Kanye West zijn bezoek eigenlijk niet zo waarderen. Meneer de rapper, die zichzelf graag met Jezus vergelijkt, had een uitnodiging aangevraagd voor Balmain, maar deze werd geweigerd. Hier liet hij het natuurlijk niet bij zitten en besloot gewoon te gaan. Toen Kanye in Parijs voor de deur van de Balmain show kwam opdagen was het antwoord nog steeds negatief. Geen Balmain voor Kanye. Hetzelfde trucje probeerde hij bij Alexander McQueen en ook dit liep uit op een fail.

Kanye West Elly Jackson

Kanye West front row met Elly Jackson (La Roux) tijdens Londen Fashion Week

De word on the street is dat zelfs het door Kanye geliefde Louis Vuitton niet zat te wachten op zijn aanwezigheid.  In 2009 heeft de rapper nog samen met Marc Jacobs een schoenenlijn ontworpen voor het label. Deze samenwerking was voor Kanye een droom die uitkwam, eindelijk een echte modeontwerper. Toch was deze samenwerking geen garantie voor een invite.

kanye west en marc jacobs

Kanye West in dolgelukkige staat met zijn Louis Vuitton sneakers

Kanye West als onwelkome gast werd tegengesproken door een LV rep “ Kanye West is nog steeds een erg goede vriend van het label”. Erg goede vrienden nodigen wij vaak uit op onze feestjes, maar in het geval van Kanye ging dat niet door en moest hij vertier elders gaan zoeken.  Misschien was er door Galliano-gate al genoeg drama geweest en dachten de labels de malle Kanye West met zijn grillen voor de zekerheid maar even buiten te houden.

(tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top