Fashion

Kijktip: Joe Zee in Dolce & Gabbana op ski's

Remember hoe Elle's Joe Zee afgelopen zomer door New York slenterde in een faux fur pak van Chanel? Wij vonden een waardige opvolger van dit hilarische filmpje. Deze keer ging Elle's creative director skieën in een Dolce & Gabbana outfit. Geloof ons: er schuilt een comedy acteur in deze modeman.

Joe Zee kwam tijdens een bezoekje aan het Sundance Film Festival in Utah op het idee om de ski's eens onder te binden. Met alle gevolgen van dien, zoals in het filmpje is te zien. Zo weigert hij zwart met rood gekleurde ski's te dragen ("Black and red was so last year") en schept hij op over z'n Dolce & Gabbana outfit tegenover zijn ietwat jonge skiklasje. Jammer genoeg blijkt zijn skitalent niet zo groot als zijn styling skills.

Check hieronder het filmpje!

 

In MTV's The City moest Joe zich nog vrij serieus gedragen, maar in dit filmpje laat de stylist zich helemaal gaan. Hopelijk worden we met Joe's upcoming reality show All On The Line nog meer getrakteerd op dit soort komische beelden! Hier alvast een (iets serieuzere) sneak peek.

 

Alvast weten wat de trends voor vrouwen zijn voor fall/winter 2011? Check dan vandaag om 14:00 hier de livestream van de Dolce & Gabbana catwalkshow straight from Milaan Fashion Week.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top