Fashion

Dolce & Gabbana boycott zichzelf en dit is waarom

Italiaans modehuis Dolce & Gabbana doet de laatste tijd uitspraken waar niet veel mensen blij van worden. Zo bleken Stefano Gabbana en Domenico Dolce beiden tegen abortus te zijn en deden ze verschillende uitspraken over het homohuwelijk. Ai.

 

Dolce&Gabbana boycotts itself. #BoycottDolceGabbana t-shirts available from tomorrow on our Online Store. Photo by Nello Esposito

Een bericht gedeeld door Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) op

Melania Trump werd ook al meerdere malen gespot met haute couture designs van het modehuis, dat maar wat graag de first lady kleedt, en dit alles resulteerde in enorm veel kritiek en zelfs mensen die het merk begonnen te boycotten. ''When life gives you lemons, make lemonade'' moeten de designers gedacht hebben, want ze begonnen met een heuse boycott Dolce & Gabbana campagne.

Ja, echt. Domenico Dolce en Stefano Gabbana ontwierpen shirts met daarop #BOYCOTT Dolce & Gabbana en schoot een campagne die rechtstreeks uit een protest lijkt te komen. Dolce fans zijn er niet allemaal zo blij mee. ''But why?'', ''You should be ashamed'' maar ook met ''Brilliant'' en ''I NEED this shirt'' werd gereageerd onder de campagneplaatjes die op Instagram gepost werden.

De Italiaanse designers trekken zich er overigens niets van aan. Aandacht is aandacht, of het nou negatief of positief is. ''Thanks to all the haters for this great idea'', schreef Stefano Gabbana dan ook onder één van de campagnebeelden. Mocht je het shirt leuk vinden, dan is deze hier te bestellen.

Beeld: Instagram

Deel dit artikel
Back to top