Fashion

Lady Gaga draagt Jan Taminiau

Lady Gaga werd maandag 21 december in Parijs gespot in een creatie van Jan Taminiau. De Nederlandse ontwerper was dolblij met het goede nieuws. En al beschreef modewebsite The Cut de jurk als Middeleeuws, wij zijn trots op dat Gaga Nederlands design steunt.

Lady Gaga werd in de jurk van Jan Taminiau gespot terwijl ze restaurant Chez Andre in Parijs verliet. Inmiddels is de foto van de zangeres en dus ook het ontwerp van Jan al de hele wereld over gegaan.

fsd

Fans en modekenners reageerden vooral erg enthousiast, al noemde modewebsite The Cut de jurk Middeleeuws.

De jurk van Jan Taminiau in de modeshow

Ontwerper Jan Taminiau is uiteraard ook apetrots. Zelf liet hij weten: 'Lady Gaga looked flawless as she was photographed leaving Chez André restaurant in Paris, France on Monday evening. Gaga is set to perform in front of over 15,000 fans at the Bercy tonight. Toch leuk als ze dit schrijven.' Indeed it is!

Gerucht

Naast een jurk van een Nederlandse designer kunnen we Gaga binnenkort wellicht ook zien stralen op de schoenen van een Hollandse ontwerpster. Schoenontwerpster Miriam van Weeghel heeft namelijk een paar stappers ontworpen, speciaal voor Lady Gaga.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top