Fashion

Crystal Renn met skinny size in Harper's Bazaar

Crystal Renn is plus size no more. Toen deze shoot uit de nieuwste Harper's Bazaar met Crystal in de hoofdrol op het beeldscherm verscheen, was m’n eerste reactie ‘Oh, wat zonde!’ Want schreven we enkele weken geleden nog over een prachtige shoot met curvy Crystal, lijkt het voormalig plus size model tóch te zijn bezweken onder de druk van de modellenindustrie.

We vertelden eerder over het openhartige interview dat Crystal met de AvantGarde had. Daarin zegt ze onder meer harstikke trots op haar lijf te zijn. Maar om beter op haar gezondheid te kunnen letten, was ze weer meer gaan sporten. In de bijbehorende shoot zagen we dan ook dat ze iets was afgevallen, maar nog steeds haar vrouwelijke vormen had behouden.

Nu lijkt Crystal nóg meer te zijn afgevallen. Naar ons idee alleen maar zonde, want juist haar curves maken haar tot het unieke model dat ze is. Blijkbaar heeft het jojo-model nog steeds moeite om een balans te vinden tussen gezond bezig zijn en skinny worden volgens de haast onmogelijke maatstaven van de modellen business. Laten we hopen dat het hier bij blijft...

crystal renn skinny no more1

crystal skinny no more3

crystal skinny no more3

crystal skinny no more4

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top