Fashion

8x plus size modellen van dit moment

De laatste paar jaren is er steeds meer ruimte gekomen voor plus size modellen in de fashion wereld. Fashion Gone Rogue zet de 8 plus size modellen aan de top op een rij. Deze babes verschenen in hoogstaande modemagazines als Vogue of waren het gezicht van grote labels als Ralph Lauren.

Robyn Lawley plus size model


Candice Huffine Robyn Lawley Tara Lynn Vogue Italia

Robyn Lawley


Deze Australische babe was het eerste plus size model in Vogue Australia en ze verschijnt regelmatig in de Australische Cosmopolitan. Ze was het eerste plus size model voor Ralph Lauren en ze stond op de cover van de curvy issue van Vogue Italia!

Kate Dillon plus size model

Kate Dillon

Kate Dillon

Deze Amerikaanse redhead werkt al ruim een decennium als plus size model. Ze verscheen op de pagina's van de Amerikaanse Vogue, Elle US, Glamour en Vogue Paris en schitterde in campagnes van Gucci, L'Oreal en Jean Paul Gaultier.

 Tara Lynn plus size model

 Tara Lynn plus size

Tara Lynn

Brunette Tara Lynn verscheen in 2011 (samen met Robyn Lawley, zie boven) op de cover van Vogue Italia. De Amerikaanse beauty was daarna te zien in H&M campagnes, de Spaanse Elle en de Franse Elle.

Ashley Graham plus size model

Ashley Graham

Ashley Graham

De Amerikaanse Ashley Graham is met haar gorgeous face en indrukwekkende curves al jaren het gezicht van het plus size merk Lane Bryant en stond model voor Marina Rinaldi en Levi's.

Candice Huffine plus size

Candice Huffine plus size model

Candice Huffine

Ook Candice Huffine verscheen op de cover van Vogue Italia. Daarna verscheen de Amerikaanse stunner in S Moda, V Magazine, Vogue Germany en W Magazine en in de advertenties van Bloomingdale's, Levi's en H&M.

 Whitney Thompson plus size

Whitney Thompson

Whitney Thompson is bekend van seizoen 10 van America's Next Top Model. Ze is het eerste en enige plus size model dat ANTM won.

 Marquita Pring plus size model

 Marquita Pring plus size model

Marquita Pring

Ook Marquita Pring verscheen in de curvy editie van Vogue Italia in 2011, weliswaar niet op de cover. Verder schitterde ze in V Magazine en Levi's curves campagne.

Jennie Punk plus size

Jennie Punk plus size

Jennie Punk

Alle plus size modellen in de top 8 komen, op Robyn Lawly na, uit Amerika. Zo ook dit model, Jenny Punk. Ze stond model voor H&M, Marina Rinaldi en verscheen in Glamour.

Deel dit artikel
Back to top