Fashion

Trailer Lanvin for H&M online!

Laat het maar aan H&M over om iedereen nóg nieuwsgieriger te maken naar hun samenwerking met luxelabel Lanvin. Hun nieuwste troef: de officiële trailer voor de 'Lanvin for H&M' film en een backstage filmpje waarin hoofdrolspeelster/topmodel Natascha Poly vertelt over de bijzondere collectie.

H&M pakt het slim aan: door zoveel mysterie te creëren (remember de vage filmpjes die een maand geleden de gemoederen op internet flink bezig hielden?) kijk ik nóg meer uit naar de collectie dan bij eerdere samenwerkingen het geval was. Sorry Viktor & Rolf.

alber elbaz H&M samenwerking

Vorige maand werd bekend gemaakt dat Lanvin de nieuwe guestdesigner voor H&M is. Vervolgens schreef de Zweedse modegigant een wedstrijd uit voor bloggers, die daarmee een kans maakten om exclusief de trailer van de speciale 'Lanvin for H&M' film te tonen. Die eer ging uiteindelijk naar de Turkse blog Zet Fashion. De trailer staat nu online!

Maarrr dat is nog niet alles. Ook zijn backstage beelden op het wereldwijde web verschenen, waarin hoofdrolspeelster slash topmodel Natascha Poly vrolijk babbelt over de collectie. Helaas zijn de outfits in het filmpje zó blurry gemaakt dat de ongetwijfeld beeldige outfits totaal onherkenbaar zijn. Voor betere beelden zal iedereen nog tot 2 november geduld moeten hebben, want op die datum gaat de unieke fashion film pas in première. Spannund!

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top