Fashion

Bryanboy maakt vriendjes bij Vogue Italia

Toen ik (Tess) afgelopen week in Milaan was voor de Fashion Week viel me iets op. Ik zag blogger Bryanboy wel erg veel bij de hoofdredactrice van de Italiaanse Vogue, Franca Sozzani, rondhangen. Het leek zelfs alsof ze samen op pad waren. Nu blijkt dat dat ook het geval was. Lucky boy Bryanboy mocht een dag samen met Franca naar de grootste modeshows.

Op de redactie van de Italiaanse Vogue waren ze zo onder de indruk van het enthousiasme van Branboy dat ze hem uitnodigde een dag op pad te gaan met de hoofdredactrice.

Bryanboy mocht mee naar de shows van Gucci, John Richmond en Alberta Ferretti. Tussen de shows door bezocht hij samen met Franca het kantoor van Vogue Italia. Daar werd hij geinterviewd voor de website en nam hij een kijkje in de ‘guardaroba’ van het blad, de enorme kledingkast die volgens de blogger meer op een warenhuis leek.

Klik hier voor het interview dat Vogue Italia met Bryanboy had.

Over zijn speciale dag met Vogue Italia zei Bryanboy: ‘Dat ik Franca Sozzani mocht ontmoeten, is één van de mooiste ervaringen uit mijn leven. France opende werkelijk alle deuren van de Italiaanse Vogue voor mij. Ze stelde het personeel aan me voor en nam me mee naar de afdelingen voor PR, Vogue.it en Vogue L’uomo. Het leek af en toe wel een droom.’

Oh boy, wat heeft deze Filipijnse blogger het goed voor elkaar. Eerder bezocht hij ook al het hoofdkantoor van de Amerikaanse Vogue en lunchte hij met Anna Wintour.

Ik ben officieel jaloers.Wat jullie?

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top