Fashion

G-Star RAW showt woestijncollectie in NY

Al seizoenen lang zorgt G-Star ervoor dat de New York Fashion Week een Hollandsch tintje meekrijgt. En daar zijn we best trots op! Het wereldberoemde denimmerk showde in de Big Apple haar op de woestijn geïnspireerde spring 2011 collectie, wat live was te volgen op de website.

g-star1 g-star2

Het woestijnthema van de voorjaarscollectie was vooral terug te zien in het kleurgebruik: lichte kleuren als wit en camel voerden naast de vanzelfsprekende blauwe denimtinten de boventoon. Dus voor de hippe kippen onder ons die al items hebben gekocht in dé trendkleur camel: volgend jaar zomer kunnen die ook nog!

g-star3 g-star4

Verder spotten we veel hoge tailles (met riem!) en ritsdetails. Daarnaast waren er veel ronde vormen in de outfits verwerkt, zoals een cirkelprint op een lange cape en tanktops met ronde halzen.

g-star5 g-star6

Onder toeziend oog van celebs als Liv Tyler, Kelly Osbourne en Kelly Rowland toonde G-Star aardig wat summer must-haves voor de denimliefhebbers onder ons. Een mooie collectie die niet enorm vernieuwend was, maar naast de show pieces wél fijne basics liet zien met de gebruikelijke stoere G-star twist!

g-star7 g-star8


(Foto's: Vogue.co.uk)

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top