Fashion

Dsquared lanceert gigolo collectie

De nieuwe Dsquared collectie, die Dean & Dan binnenkort in Milaan zullen lanceren, zal volgens de heren geinspireerd zijn door gigolo’s. De ontwerpers gaan voor de zomer bovendien voor een klassieke chique look, omdat 'daar momenteel nu meer vraag naar is'.

De damescollectie, die de designbroertjes over ruim een week in Milaan tonen, zal geinspireerd zijn op Gigolo’s. Hun muze voor het seizoen zal actrice en model Lauren Hutton zijn, aangezien zij in de film American Gigolo speelde.

Dean en Dan proberen ieder jaar een thema te bedenken dat zowel voor dames- als herenmode interessant kan zijn. De vorige twee seizoenen gingen ze voor camperen en het Dominatrix-thema, dit keer wordt het dus Gigolo’s.

Of de heren zelf aan het einde van de show helemaal goed uit de verf komen, is niet zeker. Dean heet namelijk een ernstige voetblessure dus het zou zomaar kunnen dat hij de catwalk op moet strompelen.

Natuurlijk kan hij ook altijd een Vivienne Westwood doen. De Britse mode-ontwerpster werd afgelopen jaar op een brancard de catwalk opgereden.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top