Fashion

Crystal Renn’s eerste Chanel campagne

Na de nodige commotie over haar gewicht en wel of niet gephotoshopte campagnefoto’s is er eindelijk goed nieuws voor Crystal Renn: ze schittert in haar eerste Chanel campagne, naast Karl Lagerfeld's oogappel Baptiste Giabiconi.

Crystal vertelt dat Herr Lagerfeld de modellen vroeg om te doen alsof ze geliefden waren in een glamorous film: 'Hij zei: 'Je bent nu geen model, je bent een actrice.' Het enige verschil tussen poseren en acteren is dat modellen één seconde hebben om een verhaal te vertellen, terwijl actrices daar twee uur voor hebben.' Met Baptiste als tegenspeler kunnen we ons wel ergere dingen bedenken, Crystal!

crystal renn chanel

Crystal is lyrisch over de campagnefoto, die de heropening van Chanel’s winkel in Soho moet promoten: ‘Het is altijd al mijn droom geweest met Chanel te werken. Deze campagne is het meest trotse moment in mijn leven.’

Ook over tegenspeler Baptiste raakt Crystal niet uitgepraat: ‘Hij is de prachtigste man die ik ooit heb gezien. Ik probeerde op de set niet naar hem te staren, maar deed het toch om erachter te komen hoe mannelijke perfectie eruit ziet.' Is dit het begin van een nieuw modellenkoppel?

Afgelopen mei liep Crystal al mee in de Cruise show van Chanel, dus een vaste relatie tussen het luxelabel en Crystal lijkt er sowieso wel in te zitten.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top