Fashion

Alle September covers op een rij

Voor de september editie die momenteel van vrijwel alle bladen in de schappen ligt, zijn wederom alle mogelijke middelen in de strijd gegooid. Behalve celebs, topmodellen en designerjuken geschoten door topfotografen kozen veel bladen dit keer ook voor een dubbele of zelfs drie dubbele cover. Maar welke September Issue cover is nu het mooist?

De Chinese Vogue, W magazine, i-D en Elle kozen voor een uitklapcover. Een mooie manier om meer dan een look (en meerdere celebs) te kunnen laten zien, maar als we naar deze covers kijken, waren de foto’s niet persé het allermooist.

Onze eigen Doutzen Kroes was op twee covers te zien. De Nederlandse Glamour en het blad Flare kozen voor de Nederlandse schone als covergirl. En het resultaat mag er zijn!

Kate Moss stond voor de dertigste keer op de cover van de Britse Vogue, maar dat geloven we nu wel.

Celebs Jennifer Aniston (als Barbara Streisand) voor Harper's Bazaar, Dakota Fanning voor Dazed & Confused en Lady Gaga (met lang grijs haar) voor Vanity Fair zien er indrukwekkend uit, ge-wel-dig zijn de covers echter ook niet.

Dan de veelbesproken Halle Berry cover voor de Amerikaanse Vogue. De eerste donkere vrouw op de cover sinds 1989. Kan het nog saaier?  En dan die bob! Drie keer niks, als je het mij vraagt.

Nee, als ik een favoriete cover moet kiezen, komt Gisele Bundchen met haar Harper’s Bazaar cover toch het dichtst in de buurt.

Welke cover lokt jullie naar de kiosk?

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top