Fashion

Bloggers helpen met biografie Carine Roitfeld

Olivier Zahm is bezig met een boek over Carine Roitfeld en het zal de allereerste biografie over de hoofdredactrice van de Franse Vogue worden. Bijzonder detail: in het werk is een belangrijke rol voor bloggers weggelegd!

Olivier Zahm is naast zijn hoofdredacteurschap bij Purple Fashion Magazine al een paar maanden druk bezig met de biografie over de Franse überfashionista. Het is de bedoeling dat het boek in het najaar van 2011 uitkomt.

carine en olivier

Best buds Olivier en Carine.

Vanwege hun goede vriendschap heeft professionele partyhopper Zahm vast genoeg te vertellen over Roitfeld, maar toch schakelt hij bloggers in om hun bijdrage te leveren aan de biografie. Bij Zahm moet het blijkbaar allemaal nét even anders dan anders.

Hij verstuurde de volgende boodschap naar verschillende bloggers:

Dear Bloggers,

We have noticed that you frequently feature Carine Roitfled on your website.

Olivier Zahm is currently working on the first biographical book about Carine Roitfeld, to be published by Rizzoli in the Fall of 2011.

We would love to include questions from the blogosphere in this book.

We invite you bloggers to send a personal question to Carine which she will selectively answer in her forthcoming book.

De redactie van Fashionscene kan haast niet wachten tot de biografie uitkomt. Niet alleen vanwege (hopelijk) sappige details over Carine, maar ook willen we natuurlijk weten welke uitverkoren bloggers mee zullen werken aan het boek!

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top