Fashion

Gemma Ward wordt zeemeermin

Het Australische model Gemma Ward lijkt al een tijdje van de aardbodem te zijn verdwenen. Een aantal jaren geleden werd ze nog de nieuwe it-girl genoemd en sierde ze vele covers van grote bladen. Maar na een tijdje uit de running te zijn geweest, komt ze nu weer terug, met een rol in de nieuwe Pirates of the Caribbean!

gemma ward gemma ward

De reden dat Ward toentertijd verdween uit de modellenwereld, was haar passie voor acteren.  Ze wilde daar meer tijd in steken (in de hoop uiteindelijk een hoofdrol in een populaire film te vertolken). Verder dan een rol in de dramafilm ‘The Black Balloon’ en thriller ‘The Strangers’ is het voor Gemma nog niet gekomen. En dat na jaren van fulltime studeren aan de acteerschool..


Maar nu kan ze haar geluk niet op, want ze is gevraagd voor een rolletje in de nieuwste film van de Pirates of the Caribbean-reeks en wel als zeemeermin! Ze heeft dan maar een paar zinnen gedurende de film, maar Gemma zal met haar uitgesproken look zeker opvallen.


Het is even wennen om haar in plaats van in een Balenciaga-jurk of met Louis Vuitton tas in een actiefilm als zeemeermin te zien. Maar we hopen van harte dat dit haar grote doorbraak wordt.

pirates of the caribbeanZal Gemma Ward hier binnenkort ook tussen staan?

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top