Fashion

Models turned actresses, een nieuwe trend?

Het lijkt wel of modellenwerk tegenwoordig niet meer genoeg in het laatje brengt, want steeds meer modellen zien we in films verschijnen. Nu ook de Russische schone Sasha Pivovarova op het witte doek te zien is denken wij een ware trend onder de modellen te hebben gespot.

Sasha Pivovarova speelt in In Time de grootmoeder van Amanda Seyfried. Een rol van een bejaarde grootmoeder is niet echt passend bij het 26-jarige model. Maar gelukkig wordt Sasha niet omgetoverd tot een oud omaatje. In de film houdt iedereen het uiterlijk van een frisse 25-jarige. Dus houdt het model gewoon haar eigen jonge en vooral mooie uiterlijk. Niemand minder dan Justin Timberlake mag de hoofdrol op zich nemen in de nieuwe sci-fi film.

Op 28 oktober wordt de film in de Nederlandse bioscopen verwacht.

sashaSasha Pivovarova (links) speelt de grootmoeder van Amanda Seyfried (rechts). 

Modellen hebben meestal niet heel grote rollen in films. Het zijn immers geen actrices. Kleine rolletjes met een paar korte zinnen tekst, daarvoor worden de laatste tijd steeds meer modellen aangenomen. Niet alleen Sasha Pivovarova verdient een extra zakcentje voor haar acteertalent; Gemma Ward ging haar in de film Pirates of the Caribbean 4 al voor. Hier speelde zij een zeemeermin en kreeg ze twee zinnen tekst.

gemma 

Maar ook Claudia Schiffer heeft al wat filmtitels op haar naam staan. Zo heeft ze in de films Desperate But Not Serious, Friends & Lovers en Love Actually gespeeld en is ze ook nog eens de 'uptown girl' in de clip van Westlife.

De modellen zijn naast het verbeteren van hun signature walk dus ook nog eens druk bezig met het opbouwen van een acteercarrière. Wat vind jij er van dat modellen als Sasha Pivovarova, Gemma Ward en Claudia Schiffer een extraatje verdienen met acteren? Moeten ze zich gewoon richten op het model zijn, of kan het wel even tussendoor?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top