Fashion

Gemma Ward maakt comeback

Gemma Ward is back! Het Australisch topmodel besloot te stoppen met poseren en paraderen door de kritiek op haar figuur. Maar met een prominente plek op de cover van de Australische Harper's Bazaar, maakt ze na twee jaar een comeback.

Wel een beetje statisch is Gemma Ward's coverfoto, geschoten door fotograaf Peter Ash Lee. Maar zelfverzekerd des te meer. De in eerste instantie niet gebruikelijke houding voor een cover, laat zien dat het voormalig topmodel helemaal klaar is voor een nieuwe start!

Gemma Ward Harpers Bazaar mei 2011

Gemma Ward liep op haar zestiende al shows voor onder andere Prada, Versace en Alexander McQueen. Maar de laatste keer dat we Gemma op een cover zagen, was in de Spaanse Marie Claire van oktober 2008. In de tussentijd heeft het model niet stilgezeten. Met haar rol als zeemeermin in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides kunnen we Gemma een echte actrice noemen.

Gemma Ward Marie Claire 2008

De it-girl lijkt ook weer helemaal de oude. Niet alleen de foto maar ook haar figuurtje ziet er weer picobello uit. Wij zijn benieuwd wat we nog meer te zien krijgen van het Australische topmodel. Wat vind jij van Gemma's comeback?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top