Fashion

Jill Greenberg showt pumps onder water

Soms zijn er van die dingen die wij gewoon met jullie moéten delen. Zoals deze onderwater foto’s gemaakt door Jill Greenberg: geweldige foto’s gemaakt door een geweldige fotografe!

Jill Greenberg

Jill Greenberg

Op de een of andere manier zijn foto’s waarin mensen of dingen drijven,zweven of vliegen heel fascinerend. Dit is fotografe Jill Greenberg met ons eens, aan de foto’s te zien die ze nam voor het laatste nummer van RADAR Magazine. Wat een slimme en originele manier om kleding en schoenen (en het Amerikaanse Olympische Synchroon Zwem Team) te showen!

Jill Greenberg

Jill Greenberg

Stacey Pittman produceerde de shoot en is groot fan van Jill Greenberg. Daarover vertelt ze: “We moesten het haar en make-up in het appartement doen, omdat een ander zwemteam aan het trainen was en ze bang waren dat zij hun bewegingen zouden stelen. Jill was de hele tijd onder water met een scuba instructeur. Om de camera heen zat een huls met twee flitsers erop: het was een enorm ding.

Jill Greenberg, ook wel ‘de manipulator’ genoemd, werd bekend door de foto’s die ze nam van huilende baby’s. Geen idee wat ze heeft moeten doen om ze zo op de foto te krijgen, maar getalenteerd is deze fotografe wel!

Jill GreenbergJill Greenberg

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top