Fashion

Nicolaas uit Project Catwalk gezet

Trouwe kijkers van Project Catwalk hebben het gisteren waarschijnlijk al gezien. De aflevering van maandagavond kreeg een opvallende wending nadat bekend werd dat een van de ontwerpers, Nicolaas, gebruik had gemaakt van internet...

Het gebruik van internet is voor alle ontwerpers die deelnemen aan Project Catwalk namelijk ten strengste verboden. Alle ontwerpers hebben zelfs een contract getekend waarin ze beloven geen internet te raadplegen. Nicolaas bleek met zijn i-Phone toch stiekem op internet te zijn gegaan om modewebsites te bekijken. Dat kostte hem uiteindelijk de kop. De jury was hier niet over te spreken en dus werd Nicolaas naar huis gestuurd.

Dit ongeluk voor Nicolaas betekende tegelijkertijd geluk voor Sepehr, de in Iran geboren ontwerper. Als Nicolaas niet was weggestuurd, had hij namelijk naar huis moeten gaan. Sepehr had de jury dan ook ingefluisterd dat Nicolaas wel eens gebruik zou kunnen hebben gemaakt van internet. Zijn plan om met deze tip voor de diskwalificatie van Nicolaas te zorgen, is dus geslaagd.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top