Fashion

Nieuwe TV-serie : modemeisjes met een missie

Binnenkort verschijnt er een nieuwe modeserie op de buis : Modemeisjes met een missie. In de serie worden vier jonge meiden gevolgd terwijl zij proberen het te maken in de modewereld. Niemand minder dan Gordon zal het programma produceren.

De vier meiden uit de serie zijn Josh Veldhuizen, Maria Tailor, Tamara Elbaz en Christina Curry. Josh Veldhuizen zou je kunnen kennen als de ex van Regilio Tuur en Christina Curry is natuurlijk de dochter van Patricia Paay en Adam Curry. De andere twee dames zijn (nog) niet bekend.

Christina Curry

Josh Veldhuizen

Alle vier de dames proberen een succesvolle carriere in de modewereld te krijgen. Socialite Christina wil prominent vertegenwoordigd zijn op de internationale fashion's A-list en doorbreken als presentatrice, de missie van it-girl Josh is om haar eigen modemerk JOSH V te lanceren en zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Model Maria wil haar ultieme droom verwezenlijken: een succesvol en gerenommeerd actrice worden en zakenvrouw Tamara's missie is om met haar bedrijf, Silk-PR, Events & Models, de wereldmarkt te veroveren op het gebied van haar laatst genoemde bedrijfsdivisies. Of ze dat gaat lukken, is binnenkort op RTL te zien.

Gordon gaat ook een realitysoap rondom model Sylvia Geersen produceren. Zij probeert in Amerika voet aan de grond te krijgen als model en hoopt zelfs ooit een Victoria’s Secret angel te worden.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top