Fashion

Kim Feenstra gaat dansen op het ijs

Kim Feenstra kondigde eerder aan het te willen gaan maken als model in New York. Toch lijkt het er nu meer op dat het Nederlandse model gewoon bekend wil worden. Deze week werd haar deelname aan het zoveelste televisieprogramma bevestigd. Kim gaat dansen op het ijs. Gaat het dan zo slecht met haar modellencarrière?

We zagen Kim Feenstra, die het programma Holland’s Next Top Model won in 2007, al in 71 Graden Noord en Expeditie Robinson. Bovendien leefde ze afgelopen maand op straat en werd dat tevens gefilmd door een cameraploeg.

Nu Kim Feenstra ook deel zal nemen aan het programma Sterren Dansen op het Ijs beginnen wij te denken dat het modewereldje haar niet echt interesseert. Kim wil BN’er worden!

In Nederland is Kim natuurlijk al aardig bekend, maar het Nederlandse topmodel wil meer. Van haar carrière in New York lijkt nu dan ook weinig te komen. Kim heeft andere prioriteiten, dat is duidelijk.

In Sterren dansen op het Ijs zal Kim te zien zijn naast Inge de Bruijn, Sita Vermeulen, Beau van Erven Dorens en Tatjana Simic (allemaal ‘sterren’ bij wie de carriere momenteel op een laag pitje staat).

Vind jij het leuk dat Kim aan dit nieuwe programma mee gaat doen?

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top