Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 49

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Prinsestraat in Den Haag…

De Prinsestraat is een van de leukste winkelstraten in het centrum van Den Haag. De sfeervolle authentieke gevels geven een smaakvol beeld aan de straat. Er is een leuke afwisseling van trendy kledingzaken en heerlijke restaurants. Maar ook interieur, kunst en lifestyle zijn hier volop te vinden. Een zeer uiteenlopend geheel, dat je bezocht moet hebben om een er een goed oordeel over te kunnen vellen.

PDPD

Winkeltip 1: Pussy Deluxe Store

Word verliefd op de zoete details, glamour en fabelachtige patronen van Pussy Deluxe en Vive Maria. De brede collectie van deze eigentijdse lingeriemerken bestaat uit lingerie, tops, bikini’s, hipsters, nachtmode, rokjes, shirts, sweaters, blouses, jacks, jurkjes, riemen, trolley’s, tassen, parfum, school-stuff en accessoires. Voor de eigenzinnige, verleidelijke vrouw die houdt van ondeugende en sexy designs met een knipoog.

Merken

Pussy Deluxe en Vive Maria

BB

Winkeltip: Boston Trader

Bij Boston Trader vind je voornamelijk een uitgebreid assortiment aan topmerken. Behalve de bekende merken importeren ze ook diverse kleding uit het buitenland. Ook is er een aparte afdeling met kledingstukken voor de moderne businessvrouw. Iets dat deze winkel onderscheid van vele anderen.

Merken

Boston Trader vertegenwoordigd vele exclusieve topmerken als Giorgio Armani, Paul Smith, Marithe et Francois Girbaud, Iceberg, Gaetano Navarra, Dirk Bikkembergs, Divina, Pirelli, Stone Island en Steffen Schraut. Dit alles wordt aangevuld met een kleinschalig aantal importstukken en een uitgebreid assortiment businesskleding voor de welgestelde vrouw.

Voor meer winkeltips check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top