Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 42

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: shopsteden Haarlem en Arnhem...

 

Shoptip 1: Haarlem

Als je op zoek bent naar een stad waar je geweldig kunt winkelen, is Haarlem the place to be. In het schattige centrum kun je op alle gebieden slagen. In de speciale straatjes van Haarlem, zoals de Warmoesstraat, de Kleine Houtstraat en de Gierstraat, vind je een veelvoud aan bijzondere en verrassende winkels. De hofjes, grachtjes, prachtige oude binnenstad en dito gevels spreken voor zich. Als uitloopstad van Amsterdam is Haarlem voor veel mensen een heerlijke stad om even op adem te komen.

In de Gierstraat, Warmoestraat en de Kleine Houstraat vind je genoeg leuke winkels. Benieuwd? Check NLStreets.nl voor meer!

HaarlemHaarlem

Shoptip 2: Arnhem

Arnhem heeft op alle vlakken veel te bieden. Het is een creatieve en bruisende stad, mede door de vele kunstacademies zoals de vooraanstaande modeopleiding waar een merk als G-sus vandaan komt of ontwerpers als Viktor & Rolf. Verschillende bezienswaardigheden in de stad zijn herinneringen aan de rol die Arnhem speelde tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar ook als u gewoon lekker een dagje wilt winkelen, is Arnhem misschien wel een van de beste winkelsteden van Nederland. Het centrum ligt dichtbij het station, is compact, gezellig en overzichtelijk.

Leuke winkelstraten: Bentinckstraat, Nieuwstad, Eiland & Zwanenstraat, Klarestraat. Voor meer informatie, check NLStreets.nl.

ArnhemArnhem

Voor nog meer leuke shoppingtips, check ons overzicht.

Deel dit artikel
Back to top