Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 39

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Verwersstraat in Den Bosch…

Het Bossche laken is beroemd om zijn prachtige kleuren. Tegenwoordig is de Verwersstraat een straat met allure waar mooie monumentale panden het gezicht van deze straat vormen. Naast het Noordbrabants museum vind je hier een mix van fashion, antiek en design van grote klasse en vakmanschap.

BLLBLL

Winkeltip 1: Beau Luxe Lingerie

Combineer sierlijkheid, elegantie en romantiek met de prachtige, stoere lingerie van Beau Luxe Lingerie. Exotisch mooie topmerken als Lise Charmel, La Perla, Marlies Dekkers, Annaclub en Argentovivo geven je net dat beetje extra gevoel van vrouwelijkheid.

Merken

Lingerie: Lise Charmel, La Perla, Marlies Dekkers, Chantal Thomass, Ritratti, Argentovivo, Aubade, Malizia, Simone Perele, Lejaby, e.a.; Badmode: Shan, La Perla, Parah, Annaclub, Argentovivo, Maryan, Gottex, Ritratti, Roidal, Aubade, Lise Charmel, Antigel, Pain de Sucre.

ObNObN

Winkeltip 2: Oufit by Ninke

Outfit by Ninke is een winkel met women’s wear voor vrouwen met persoonlijkheid. Een winkel met stijlvolle kleding, tijdloos en luxe, voor volwassen vrouwen van elke leeftijd. “Om aan mijn eigen criteria te voldoen ben ik terechtgekomen bij internationale labels. Ik word blij van de verfijnde eenvoud van Strenesse, de fraaie stofbewerkingen en tijdloze snit van Piazza Sempione en van de o-zo kenmerkende speelsheid van Paul Smith,” aldus de eigenaresse.

RIRI

Winkeltip 3: RAW Interiors

Comfort met een eigentijds karakter. Door de vier elementen kleur, verlichting, object en atmosfeer in een uniek concept te verenigen, heeft RAW het hedendaagse interieur opnieuw uitgevonden. Hier vindt je naast een prachtige collectie meubelen van Frigerio, Meridiani en Living Divani, dan ook ook unieke interieuraccessoires en verlichting van onder andere Modular Lighting, Brand van Egmond en Dovalli.

 

Merken

Frigerio, Meridiani, Montis, Imperial, DMF Interiors voor de Meubelen, en voor verlichting o.a.: Modular, Brand en van Egmond, Dovalli, Flos en Modiss.

Voor meer winkeltips in Den Bosch, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top