Fashion

Kassandra gaat bijna naakt

Kassandra Schreuder, het model dat tweede werd tijdens Hollands Next Topmodel, staat deze maand halfnaakt op de cover van Celebrity. Kassandra geeft ook nog eens een openhartig interview. Juicy hoor…

 

Het model in spé viel al vanaf de eerste aflevering van HNTM bij mij op en ik had dan ook verwacht dat ze bij de laatste drie zou zitten. Ook al is mevrouw tweede geworden, dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze minder succesvol is dan winnares Cecile. Deze laatste won dan wel die felbegeerde cover bij Glamour, Kassandra heeft binnen een paar maanden eentje bij Celebrity gescoord. Toch net zo geweldig, ofniet?

In ieder geval ziet de foto er erg juicy uit, mét natuurlijk de bekende Kassandra-blik: strak en doordringend. Gelukkig kunnen de fans ook nog eens een openhartig interview lezen, waar het model geen blad voor de mond neemt. “Ik vind vrouwen verleidelijker dan mannen", aldus Schreuder. "Een trio zou ik nog wel eens willen proberen." Daar komt nog bij dat ze zichzelf niet als een internationaal model ziet: "Daarvoor ben ik denk ik niet knap genoeg. Maar dat compenseer ik met een sterke persoonlijkheid. Ik ben recalcitrant en word juist daarom gewaardeerd." Mevrouw doet er daarom ook alles aan om iets van haar leven te maken. "Om ergens te komen moet je verder gaan dan alle anderen. Soms tot bloedens toe."

Kassandra gaat bijna naakt

Benieuwd naar de rest van het interview? Aanstaande donderdag kun je het maartnummer kopen. Ik ga het in ieder geval meteen lezen als de glossy weer op mijn deurmat valt. Wat jij? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top