Fashion

Bye bye The Weeknd: Bella Hadid flirt hartstochtelijk met knappe mystery man

Vorig jaar brak Bella’s hart in duizenden stukjes toen zij en The Weeknd uit elkaar gingen. Recentelijk deelde het topmodel met Teen Vogue dat liefde pijn doet en dat ze altijd van The Weeknd zal blijven houden. De beauty blijkt nu echter helemaal over zanger Abęl Tesfay heen te zijn, want gedurende de LOVE party tijdens Londen Fashion Week werd het model flirtend gespot met een knappe fotograaf.

De 20-jarige brunette zat tijdens het LOVE feest knus tegen een aantrekkelijke mystery man aan, meldt Page Six. Tijdens de soiree zouden de twee het heel gezellig hebben en waren ze continu aan het flirten. Volgens de reporter was de fotograaf een van de gasten van het feest.

Na de festiviteiten begeleidde Bella’s bodyguard de Amerikaanse schone naar buiten en werd ze niet meer gezien met de mysterieuze fotograaf. Dit is de eerste keer dat Bella wordt gelinkt aan een andere man sinds haar breuk van The Weeknd in november. De Can't Feel My Face-zanger date momenteel met Selena Gomez.

Bella was niet het enige model dat was uitgenodigd voor de fashion fuif. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Winnie Harlow en Stella Maxwell bevonden zich ook onder de gasten.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top