Fashion

Rachel Zoe krijgt eigen reality-show

Zo hoor je al een paar maanden niks over iemand en zo vliegen de nieuwtjes je om de oren. Dit keer is dat het geval bij celebrity styliste Rachel Zoe. Laatste newsflash: Rachel krijgt een eigen reality-show!

Rachel Zoe krijgt eigen reality-showRachel Zoe is vooral bekend om de lijst met celebs voor wie zij de styling verzorgt en deed ook nogal wat stof opwaaien in de fashion bizz toen zij claimde meer invloed te hebben dan Anna Wintour. Nadat Zoe vorig jaar haar eigen 'style book' uitbracht is het nu de hoogste tijd voor een eigen tv-show, moet de styliste hebben gedacht. Ergens deze zomer zal haar eigen reality-show gelanceerd worden, die 8 weken lang te zien zal zijn. Iedere aflevering duurt een uur en er zal onder andere aandacht worden besteed aan de New York Fashion Week, waarbij designers, shows en modefeestjes belicht zullen worden.

“Het gaat niet om het blootstellen van mijn klanten of om in hun persoonlijke levens rond te neuzen, tenzij zij mee willen werken,” aldus Zoe die onder meer Mischa Barton, Lindsay Lohan, Demi Moore, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Liv Tyler en Maria Sharapova in haar klantenkring heeft. Het programma zal niet gaan om het glamorous leven van de styliste. “Het is best riskant voor mij om mezelf op de voorgrond te zetten maar ik wil met dit tv-project mensen iets leren die me dingen over mode vragen. Ik wil graag dat mensen begrijpen wat ik doe en meer inzicht krijgen in de mode-industrie.”

Ik ben erg benieuwd naar de show! Je hoort het van me wanneer de eerste show in Amerika is uitgezonden… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top