Fashion

5 x cadeaus waarmee je iédere vrouw blij kunt maken

Het is nu aftellen: nog heel eventjes en het is kerst. Wat staat er op jouw verlanglijstje? Heb je geen inspiratie of kun je wel wat tips gebruiken om een vrouw die jij kent een super cadeau te geven? Wij helpen je op weg.

Er zijn namelijk een aantal items die het altijd goed doen. Van een tijdloos parfum tot een heerlijke pyjama en de perfecte lingerie: wij delen graag onze ultieme favorieten met jullie.

Lingerie
Een heerlijk zittend lingeriesetje dat ook nog eens ontzettend mooi is, je kunt ons niet blijer maken. Het Franse merk ERES is gespecialiseerd hierin. Je betaalt er wel wat voor maar dan heb je ook wat. Wij lieten onze ogen vallen op het onderstaande lookje.

ERES Lichoux + Houx bij EresParis.com

Parfum
Een geur is natuurlijk heel persoonlijk en lastig om te kiezen voor een ander. Mocht je er toch één willen kopen dan zouden wij een wedje leggen op Coco Mademoiselle van Chanel. Het is een orientaalse geur die niet te uitgesproken is en subtiele bloemige noten bevat. Elke keer als we 'm ruiken bij iemand, zijn we weer wat meer verliefd. Tel daar een prachtige flacon én een mooie collectors box bij op en je zit gebakken.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum 100 ml Verstuiver Collectors Box bij DeBijenkorf.nl

Pyjama
Er is niets heerlijkers dan in een fijne pyjama met een warm glas thee op de bank te kruipen met een dekentje en lekker te netflixen. Maar dan moet je wel een heerlijk pakje hebben om aan te trekken. Het merk Intimissimi is gespecialiseerd in lingerie maar verkoopt ook mooie nachtkleding. Kijk maar hieronder.

Long Flannel Pyjamas with Floral Embroidery bij Intimissimi.com

Tas
De tassencollectie van een vrouw kan altijd wel een aanvulling gebruiken. Dit simpele en klassieke model van A.P.C. staat hoog op onze wish list vanwege het tijdloze en praktische model. Daarnaast is de tas precies de goede grootte: je kunt er niet te veel maar zeker ook niet te weinig in meenemen. Waarom groen? Het is weer eens wat anders dan 'standaard' zwart én een hele fijne najaarstint.

A.P.C. Half-moon Bag in Evergreen bij Apc.fr

Sieraad
Van een mooi sieraad zul je jarenlang plezier hebben, zeker als het tijdloos is. Wij zijn zelf dol op kleine sieraadjes omdat ze subtiel zijn en daarom altijd gepast. Toch is de onderstaande ring uit de Joy lijn van Diamond Point een echte blikvanger dankzij de drie briljant geslepen diamanten die op een mooie manier in de band zijn verwerkt.

Diamond Point Joy Roségouden Ring bij DeBijenkorf.nl

Deel dit artikel
Back to top