Fashion

Saaie schoenen aan de kant! Met 5 schoenentrends sta jij in de spotlights

Saaie schoenen aan de kant! Met 5 schoenentrends sta jij in de spotlights

Dat dierenprint een ding blijft, bewijst dit modeseizoen wel weer. Vooral op het gebied van schoenen zien we dat alles mag: van muiltjes met koeienprint (ja, echt) tot leren laarzen met slangenprint. Gooi de zwarte chunky laarzen dus even aan de kant, want dit modeseizoen mag je ook zéker uitpakken. Dit zijn de schoenentrends 2021 waarmee jij dit najaar de show steelt. 

Schoenentrends 2021 #1 - Laarzen met slangenprint 

We beginnen met slangenprint. Dit lijkt misschien een ingewikkelde print om te combineren, maar dat is het juist niet. Slangenprint is een van de makkelijkste prints ooit, want je hoeft alleen de ondertoon van de schoen te matchen bij jouw outfit. Draag je veel koele kleuren? Ga dan voor een slangenprintlaars met een blauwige ondertoon of een zilver tintje. Meer van de warme kleuren? Dan zijn donkerbruinere schoenen met slangenprint meer jouw ding. 

 

Schoenentrends 2021 #2 - Krokodil in kleur

Als je écht de show wilt stelen dit najaar, ga je voor deze schoenentrend der schoenentrends 2021. De krokodillenprint is namelijk helemaal hot, vooral schoenen met krokodillenprint in een felle kleur. Nog niet helemaal zeker van deze trend maar wil je 'm wel proberen? Je kunt ook beginnen met een neutrale outfit met daarbij felle schoenen, voordat je verder uitpakt. 

 

Schoenentrends 2021 #3 - De chic krokodil

Liever geen pop of colour? Dan is deze schoenentrend misschien iets voor je. De krokodil in kleur is namelijk niet voor iedereen, maar de chic krokodil kan iedereen hebben. Denk bijvoorbeeld aan loafers met krokodillenprint voor een chic feestje of kerstdiner of fijne laarsjes die je elke dag kunt dragen. 
 

Schoenentrends 2021 #4 - Zebraprint

Van de krokodillenprint gaan we door met de zebraprint. We zagen deze print al veel terug in jurken en truien, maar ook op de schoen mag 'ie deze winter niet ontbreken. Denk: aangesloten suede laarsjes met zebraprint, een klein detail met zebraprint of zebraish hakken. Wij zijn fan!

Schoenentrends 2021 #5 - Koeienprint 

De koeienprint is de laatste van de schoenentrends 2021. Ja, echt: deze opvallende print gaan we dit najaar zeker zien. Of het nu goede cowboylaarzen zijn of muiltjes met een subtiel printje, we zien de koeienprint op allerlei soorten schoenen terugkomen. En hoewel je misschien denkt dat koeienprint een beetje weird is, kan het ook heel chic staan. 

schoenentrends 2021 zebraprint koeienprint
ASOS DESIGN Eagle leather high-heeled square toe boots in zebra pony bij ASOSPublic Desire Wide Fit Imagine mid platform boots in cow print bij ASOS 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top