Fashion

Sex and the City: de movie trailer!

Zo langzamerhand kunnen we Fashionscene wel omdopen tot SATC-scene. Dat is helemaal mijn schuld, sorry daarvoor. Maar ik ben gewoon zo nieuwsgierig naar de Sex and the City film!

Ik heb er ook een beetje een dubbel gevoel over. Hoe dichterbij de releasedatum van de film komt, hoe blijer ik word. Maar aan de andere kant betekent dat ook dat het moment van de allerlaatste nieuwe Sex and the City footage steeds sneller is aangebroken. Als ik de film dan eindelijk heb gezien, is er geen enkel SATC materiaal meer om naar uit te kijken! Zucht…

De kreet “it’s a wrap” klonk eerder deze week op de set van de SATC-film dus voor de fab four Carrie, Samanrha, Miranda & Charlotte zit het avontuur er echt al op. SJP & co konden dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en vierden de wrapparty tot in de vroege uurtjes. Nu is het de beurt aan de knip- en plakcrew om van alle beelden 1 geweldige film te produceren.

Het allereerste wat deze crew heeft gedaan? Juist: een trailer in elkaar gezet! Het is weliswaar een behoorlijke korte preview maar je krijgt wel binnen no-time weer dat echte SATC-gevoel. Heerlijk!

 

De première van de Sex and the City film staat in de VS gepland voor 30 mei 2008. Ga je wachten tot ie de oversteek heeft gemaakt of pluk je ’m van het web!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top