Fashion

Douten Kroes showt haar loeistrakke billen in neon bikinibroekje in de branding

Doutzen Kroes bewijst dat ze een pro is in multitasken. Zo combineerde ze haar serieuze fotoshoot met de nodige qualitly time met haar familie. Terwijl de voormalig Victoria’s Secret Angel in de branding van het strand van Florida poseert heeft ze ook alle tijd voor hubby Sunnery James en kids Phyllon en Myllena Mae.

In een hoog uitgesneden neongroen bikinibroekje laat Doutzen haar loeistrakke billen zien. In combinatie met een geknoopte witte zakelijke blouse poseert ons favoriete Nederlandse topmodel op het zonnige Amerikaanse strand. Het knallende broekje flatteert niet alleen haar jaloersmakende welgevormde derrière maar ook haar ellenlange benen.

Hoewel Doutzen serieus met haar werk bezig is, heeft ze tussen de foto’s door genoeg tijd voor haar gezinnetje en wordt er heerlijk door de kids op het strand gespeeld. Het groene broekje was niet de enige outfit die Doutzen droeg. Ook verscheen het model in een zwarte high waisted bikini met bijpassende bralette en was het aan de Friese schone om een badpak met cut-outs te showen. Na de nodige beachwear werd Doutzen in nog een aantal andere bijzondere looks gehuld waaronder een paarse legging waar de schoenen aan vast zitten.

Bekijk hier alle foto's.

 

Whatcha lookin at.... 😜Shooting today in #miami #balharbourflorida #rcmemories #ritzcarltonbalharbour #vogue ☀️

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Beeld Thumb; Getty Images

Deel dit artikel
Back to top