Fashion

H&M doet het weer!

Hennes & Mauritz is niet te stoppen en daar heb ik totaal geen moeite mee. Je hoort mij niet klagen! Jawel hoor, de highstreet favoriet heeft weer een grote modespeler aan de haak geslagen voor een speciale collectie. Drum rolls, please! De eerstvolgende H&M storm zal veroorzaakt worden door niemand minder dan…

Roberto Cavalli at H&M


Roberto Cavalli en Margareta van den Bosch

…Roberto Cavalli! De Florentijnse designer zal een eenmalige collectie maken voor zowel vrouwen als mannen. “Roberto Cavalli heeft een geheel eigen wereld gecreëerd, toonaangevend en vol fantasie als het op kleuren, prints en stijl aankomt. Er is in zijn wereld geen plaats voor bescheidenheid en het is onmogelijk dat je eindigt met een doorsnee garderobe met alledaagse basics. De collectie van Roberto Cavalli vertegenwoordigt een overdadige, succesvolle lifestyle,” zegt Margareta van den Bosch, hoofd designafdeling van H&M.

En Cavalli, op zijn beurt, verklaart het volgende over de samenwerking: “Als eerste Italiaanse modeontwerper in de geschiedenis van H&M heb ik deze uitnodiging vol enthousiasme aanvaard. Ik ben er trots op zo een nieuw en groter publiek te kunnen bereiken met de levendige en positieve spirit van mijn werk. Iedereen kan mijn stijl op zijn of haar eigen manier interpreteren. Ik houd van vrijheid en uitdagingen, van grenzen doorbreken en in verschillende richtingen experimenteren. Voor mij is dit ook de essentie van H&M. Ik zal er alleen nog een vleugje feestelijkheid en dromen aan toevoegen.”

Pak je felste kleur stift erbij: de ‘Roberto Cavalli at H&M’ collectie zal vanaf 8 november 2007 in 200 geselecteerde H&M winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Klik hier voor een filmpje behind the scenes.

Dus je hebt nog even tijd om je strategieën uit te werken… (Nana)

Deel dit artikel
Back to top