Fashion

Ella Studio wenskaarten

Vriendin Bangkok de twee gekke hondjes van het label aan mij heeft geïntroduceerd kan ik altijd op Hoops & Yoyo rekenen tijdens verjaardagen, diploma-uitreikingen en andere wenskaartgelegenheden. De droge humor van de roze en groene figuurtjes maakt me altijd aan het lachen.

Ella Studio


Ella Studio

Ella Studio

Lisa Delu Vavrick heeft hetzelfde soort gevoel voor humor, dat ze ook benut in haar werk. De Amerikaanse grafische designer ontwerpt ook kaarten in haar studio, Ella Studio. Op het eerste gezicht lijken de kaarten een net zo hoog zoetgehalte te hebben als de standaard Hallmark collectie, maar als je even de tijd neemt, dan snap je wel waarom ik haar kaarten meteen heb besteld.

De kaarten zijn gemaakt van luxe wit papier met tekst van zilveren krulletters. Tot zover niet speciaal, maar als je dan leest wat je je geadresseerden kunt toewensen, dan zie je dat dit geen doorsnee ‘beterschap/van harte/hoera, een dochter’ collectie is. Oké, ik zou de ‘Go Fuck Yourself’, ‘Ass Whipe’, ‘Here’s Your Fucking Card’ en ‘Douche Bag’-kaarten ook niet naar mijn lieve oma sturen, maar wel naar iedereen die niet mijn grootmoeder is. Ook erg geinig zijn de sticky notes met ‘This is Fucking Important’ en ‘Fucking Do This!’ en notitieblokjes met ‘Shit List’ en ‘Official Fucking Business’.

Kijk voor meer informatie op www.ella-studio.com. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top