Fashion

5 x kerstideeën om het dit jaar extra gezellig te maken!

We zijn over de helft van november heen en dat betekent dat december voor de deur staat met al haar feestdagen. Een goede voorbereiding is een must om de kerstdagen relaxt in te gaan. Wij hebben daarom een aantal kerstideeën verzameld om wat zorgen bij je weg te nemen.

Benieuwd naar onze top 5 kerstideeën der kerstideeën om goed voorbereid de feestdagen in te gaan? Bekijk deze hieronder!

1. Leuke decoratie is onontbeerlijk
Zonder een kerstboom, een kerstster, een mooi tafelkleed en wat extra kaarsen zijn de feestdagen wat ons betreft niet compleet. Kun je wel wat tips gebruiken qua decoratie? Hier hebben we een aantal leuke kerstideeën voor jou.

2. Ga eens de deur uit
We zijn vaak gekluisterd aan huis tijdens de kerst maar het is ook wel eens leuk om de deur uit te gaan. Onze kerstideeën? Uit eten tijdens is een optie maar je kunt ook overdag een kerstmarkt bezoeken of een schaatsbaan. Er zijn genoeg manieren om kerst te vieren buiten de deur en het gezellig te hebben!

3. Doe een spelletje
Tenzij je enorme valsspelers in de buurt hebt, is een spelletje altijd leuk om te doen. Je kunt voor klassiek bordspel gaan zoals Monopoly en Ganzenbord maar wij vinden 'wie ben ik' (benodigdheden: enkel een pen en post-it's) eigenlijk ook altijd hilarisch om te doen.

4. Ga gezellig samen bakken
Wij zijn dol op zoete dingen en tijdens de kerstperiode geven we onszelf een vrijkaart om eens flink over de schreef te gaan met lekkernijen. Wat het nog leuker maakt, is als je het zelf hebt gebakken. Bakken met elkaar is bovendien ook heel gezellig om te doen. Zoek je een recept waar je niet zoveel tijd aan kwijt ben maar die ook nog eens super lekker is? Dan is deze wat voor jou.

5. Kerstfilms, duh!
Dit kan natuurlijk niet missen in ons rijtje van leuke kerstideeën. Wij kijken in aanloop naar kerst al de nodige films maar de allerleukste bewaren we voor tijdens de dagen zelf. Onze favorieten? Love Actually, The Holiday, A Christmas Carol (van Disney met Jim Carrey), The Polar Express en How The Grinch Stole Christmas. 

Heb jij nog leuke kerstideeën? Laat het ons weten!

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top