Fashion

Dit zijn de mooiste Hunkemöller bikini’s van de zomer van 2022

Dit zijn de mooiste Hunkemöller bikini’s van de zomer van 2022

Ga je op vakantie en zoek je nog een mooie bikini? Het kan zijn dat je nog geen mooie bikini hebt gevonden. We helpen je een handje! We hebben een aantal mooie bikini’s van Hunkenmöller voor de aankomende zomer onder elkaar gezet!

Bikini’s zomer 2022

Zoek je een bikini met wat extra vulling of juist zonder? En mag deze dan een triangel bikini zijn of juist in een bandeau-vorm? We hebben een aantal opties voor je onder elkaar gezet. Hunkemöller heeft genoeg keuze voor je, in allerlei opties en kleuren.

Wat dacht je van deze mega leuke triangel bikini met strepen? De details van de fladderrandjes maken de bikini heelmaal leuk voor de zomer. Wedden dat jij die Spaanse man hiermee aan de haak slaat? ;)

Voorgevormde push-up beugel bikinitop Julia, Hunkemöller | €32,99

Wij zijn fan van deze kleur groen! Ben je opzoek naar een bandeau bikini, dan is dit iets voor jou. De bikini krijgt een leuk effect door de touwtjes aan de voorkant. Mocht je je meer comfortabel voelen bij een bikini zonder vulling, dan is deze top geschikt. 

Bandeau bikinitop Lucia, Hunkemöller | €29.99

Deze bikini met stippen heeft meerdere leuke details. Niet alleen de stippen, maar ook de leuke vorm van de bikinitop maakt deze bikini leuk! Ook deze bikini heeft geen vulling.

Triangle bikinitop Scallop Dot, Hunkemöller | €27.99

Wil je juist wel een bikini met een push-up effect? Dan hebben we deze vrolijke bikini voor je gevonden!

Voorgevormde push-up bikinitop Hawaii, Hunkemöller | €32.99 €17.50

Wil je een zwarte bikini die niet simpel is? Dan is dit iets voor je. De bikini heeft een striksluiting op de rug, heeft geen beugel (heerlijk als je op je buik wil zonnen) en heeft een mooie vorm.

Triangle bikinitop Luxe, Hunkemöller | €27,99

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top