Fashion

Tie them

Vraag een man naar zijn mening over de stropdas en hij zal meestal antwoorden dat het nu niet bepaald zijn beste vriend is. Mannen in pak mét das zijn sexy voor ons vrouwen maar dat strakke stukje stof om de nek geeft menig man de kriebels. Hij krijgt het er (letterlijk) benauwd van, heeft altijd ruzie met het strikken van zijn stropdas en laat het daarom meestal maar door vriendinlief doen... Ik zou ook niet 24/7 ‘gedast’ door het leven hoeven gaan!

Simply AWaar ik in een grijs verleden ook wel eens een leuke das tevoorschijn toverde om mijn outft af te maken is deze accesoire echter ver naar de achtergrond verschoven. Het hing in mijn eten/drinken en ik raakte er al snel op uitgekeken. Maar nu ik de site van Simply A heb bekeken zou de stropdas best wel eens een plekje in mijn kast kunnen veroveren. In het tassengedeelte welteverstaan.

De tie bags met bamboehandvaten in zwart of bruin zijn grappige easy to take tassen, waar je voor een kop koffie/filmpje/hapje buiten de deur snel je sleutels, portemonnee en andere benodigdheden ingooit. Ben je iemand die altijd veel zooi met zich meedraagt, zoals ik, dan is de grote variant een goede keus. Ben je wat meer minimalitisch ingesteld? No worries, een kleine uitvoering is ook beschikbaar!

Bij Simply A kun je direct overgaan tot aankoop of een bepaalde kleurstelling bestellen. (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top