Fashion

Kylie Cosmetics plaatst sneak peek van samenwerking met Kim Kardashian

Kylie Jenner is alweer bezig aan de volgende samenwerking met een van haar halfzusjes! De eerste collaboration die ze uitbracht was de KoKo Kollection met, of course, Khloe Kardashian, en nu is het de beurt aan Kim om samen met Kylie Cosmetics een eigen lijn uit te brengen. 

De twee zijn halfzusjes, maar in de video die Kylie plaatste op Instagram en Snapchat lijken Kylie en Kim net een tweeling. En helaas, net als altijd maakt Kylie niet veel meer bekend dan alleen de video, maar er zijn een paar dingen die we wel weten. 

Aan de video te zien zal de collectie 'KKW X KYLIE' heten, en we weten toch ook wel heel zeker dat er in ieder geval één nieuwe lip kit in de lijn zal zitten. In de video is te zien dat zowel Kim als Kylie een hele lichte, nude lipstick aanbrengen op hun lippen die nog niet te vinden is bij Kylie Cosmetics, én er staat “KKW” op de lipstick. We can’t wait!

Verder is er nog niet bekend of dit alleen gaat om die ene liquid lipstick of een grote collectie zal worden, en daarnaast weten we ook nog niet wanneer we het precies kunnen verwachten. Het is dus nog enorm veel gissen. Het enige wat Kylie ons nog wel meegeeft is that it'scoming soon”… Bekijk hieronder de teaser!

 

COMING SOON @kyliecosmetics #KKW

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top