Fashion

30 augustus: Grazia PC Catwalk

Zet een groot (roze?) uitroepteken bij zondag 30 augustus in je agenda. Als je een echte fashionista bent, natuurlijk. Want die dag organiseert Grazia een mooi mode-event: de Grazia PC Catwalk.

De Amsterdamse PC Hooftstraat vormt vanaf 12.00 uur het toneel voor een modeshow met een front-row van maar liefst 300 meter. Het event is gratis toegankelijk voor het publiek, dus niks gastenlijst. Dat horen we graag!

Op die dag kunnen VIP’s, BN’ers, pers en het toegestroomde publiek de nieuwste Fall/Winter 2009-2010 trends bewonderen. Tijdens de modeshow paraderen meer dan 40 modellen op de catwalk in creaties van Amsterdamse winkels, zoals Azzurro, D&G, Tony Cohen, Blue Blood, G-Star, Replay, Profuomo, Tommy Hilfiger, Emporio Armani, Oger, Max Mara en Iceberg.

Daarnaast tonen de stylisten van Grazia een impressie van hun visie op de nieuwste wintermode en legt Wella Professionals in samenwerking met schoenenontwerper Jan Jansen in de ‘Passionately Professionals’ show de focus op haar- en schoenentrends.

Het programma:

12:00 DJ Vika

12:00 Street Style Boots by Wella Professionals

14:00 DJ Andy Chu

15:30 ‘Passionately Professional’ by Wella Professionals and Jan Jansen

15:45 PC Catwalk Runway Show

16:30 Fashion according to Grazia Show

17:00 ‘Ghetto Milano’, de PC Catwalk afterparty bij MOMO (alleen op uitnodiging)

17:00 DJ Dekky

Zie ik je daar? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top